ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Απεντόμωση είναι όλες οι εργασίες που κάνουμε για να καταπολεμήσουμε ή να προστατεύσουμε προληπτικά ένα χώρο από έντομα και παράσιτα. Τα περισσότερα έντομα είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών ενώ κάποια άλλα προκαλούν όχληση από την παρουσία τους, τα τσιμπήματα τους και τις ζημιές που προκαλούν.

Τα έντομα στόχοι είναι οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, οι μύγες, τα κουνούπια, οι ψύλλοι, οι κοριοί, οι αράχνες, οι σκορπιοί, το σαράκι, οι τερμίτες κλπ.

Επειδή η απεντόμωση έχει άμεση σχέση με την ανθρώπινη υγεία πρέπει οι εργασίες να γίνονται μόνο από εταιρείες που έχουν άδεια για την συγκεκριμένη εργασία, να διαθέτουν πανεπιστημιακά καταρτισμένο προσωπικό , εξειδικευμένο εξοπλισμό και πάνω από όλα να χρησιμοποιούν σκευάσματα και μεθόδους 100% ασφαλή για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια μη τοξικά και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η εταιρεία μας ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία για την απεντόμωση τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε οικίες και πολυκατοικίες και η οποία αναλύεται ως εξής:

  • Επιθεώρηση χώρου ώστε να αναγνωρίσουμε το έντομο και τις πιθανές αιτίες που ευθύνονται για την ύπαρξη του εντόμου στον χώρο.
  • Πλήρης και επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση του ιδιοκτήτη για το έντομο και για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουμε ώστε να γνωρίζει ακριβώς τι θα γίνει στον χώρο του και τι αποτέλεσμα να περιμένει μελλοντικά.
  • Εφαρμογή του κατάλληλου τρόπου αντιμετώπισης του εντόμου ή των κατάλληλων προληπτικών ενεργειών για να εξαλειφθεί οριστικά το πρόβλημα στον χώρο.
  • Παροχή βεβαίωσης εφαρμογής (αν πρόκειται για μη επαγγελματικό χώρο) ή ενημέρωση του φακέλου απεντόμωσης (αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο).